PÅ TEATERN
Med Skillinge Teater som bas producerar MALIN trolleriföreställningar och varietéer. På Skillinge Teater håller hon till under sommarsäsongen. Resten av året reser MALIN runt till städer som: Malmö, Stockholm, München, Barcelona eller Los Angeles…

Föreställningarna ”Magic:Unplugged” och ”The Monkey Opera” är kända för sitt konstnärliga uttryck och har en ’magic noir’ feeling över sig eftersom MALIN gillar att leka med den Tim Burtonesque:a estetiken. I galleriet hittar du bilder från våra shower.

”Hennes teknik är lysande och scennärvaron fullständigt självklar (…) Det är hejdlöst. Och underbart.” (Sydsvenskan om The Monkey Opera)

”Jag skrattade så att jag bokstavligt talat grät och det har jag inte gjort sedan förra sommarens show. Boka!” (YA om Magic:Unplugged)
 


FÖRETAGSFEST
Invigningar, prisutdelningar, julfester och galor

Vi får ofta frågan om vi uppträder i andra sammanhang än på teatern - och det gör vi självfallet gärna! Vi kan erbjuda en show som inte kräver stor scen eller all utrustning som finns på teatern.

MALIN underhåller solo eller tillsammans med sin pianist. Föreställningen är ca 45 minuter lång, men kan kortas i fall det skulle passa bättre in i kvällen som helhet.

Hör av dig så berättar vi mer!
 


KONFERENCIER
Söker du en karismatisk personlighet som kan binda ihop kvällen, presentera talare och hålla i prisutdelningen? Och som dessutom kan underhålla med imponerande maginummer?

Malin framträder lika enkelt på svenska som på engelska.

Ring eller maila!
 


PRIVATA KALAS
Bröllop, jubileum, fest och kalas

Planerar du en speciell fest där du vill att allt skall fungera utmärkt? Vi hjälper dig!
Förutom att underhålla på själva festen bidrar även MALIN med all erfarenhet hon har samlat på sig under 11 år som professionell artist, och vi vet alla små detaljer som gör stor skillnad kring underhållningen på en fest.

MALIN har specialiserat sig på vuxenunderhållning och underhåller inte på barnkalas. Men vi rekommenderar gärna duktiga barnunderhållare!

Ta kontakt!
 


TIN JOSEFSDOTTER & MALIN
Tin Josefsdotte är kulturproducent och projektledare, och driver företaget TinFire Event.

MALIN och Tin har haft ett nära samarbete sedan 2003. Tillsammans har de drivit en varietéteater, producerat festivaler, organiserat galor och fester! Det är antingen Malin eller Tin som svarar på dina frågor!

Vi är enkla och effektiva att ha och göra med! Och vi ser framemot att höra av dig!
 


 
subscribe unsubscribe