Malin Nilsson:Magiker

Malin Nilsson är en magiker med passion för att skapa originella trollerinummer och unika liveföreställningar. Hon är känd för sin varietéinspirerade stil och sitt opretentiösa sätt att framföra magi på. Malin är en av landets mest anlitade underhållare och har hela Europa, med omnejd, som sitt arbetsfält. Välkommen till teatern, eller att boka Malin till ditt eget event. Vi ser fram emot att höra av dig!


  • Malin Nilsson, magiker.

  • Malin in MALIN&ZINK at Skillinge Theatre.
    Photo: Karsten Runerheim, Add Media

  • Malin at Skillinge Theatre.
    Photo: Karsten Runerheim, Add Media

 

”Inte bara roligt, utan fenomenalt!” 
Ystads Allehanda

 

”Hennes teknik är lysande och scennärvaron fullständigt självklar. Det är hejdlöst. Och underbart.” 
Sydsvenskan Kultur

 

FÖR TEATRAR

”Magic:Unplugged”, ”Minor Miracles” och ”MALIN&ZINK” är några av Malins kreationer. Showerna är kända för sin handgjorda magi, sitt opretentiösa tilltal till publiken och en omåttlig mängd av konfetti.

 

FÖR FESTIVALER

Teaterfestival eller kulturfestival? Inomhus eller utomhus? Malin berättar gärna mer om sina aktuella turnéföreställningar. Bilden är från Gatufestivalen i Zaragoza (Spanien) med 2000 personer i publiken.

 

FÖR FÖRETAG

Underhållning till festen eller ett kulturinslag till konferensen? I en tid då trolleriunderhållning har blivit vanligare på fester och event vill allt fler ha något som är lite annorlunda; det är här Malin kommer in i bilden!

FÖR PRIVATPERSONER

Bröllop, jubileum, 50-årsfest eller sommarkalas? Malin anpassar sin föreställning och ser till så att magin landar perfekt i kvällen som helhet!