För Företag & Privatpersoner

I en tid då trolleriunderhållning har blivit vanligare på fester och event vill allt fler ha något som är lite annorlunda; det är här Malin kommer in i bilden!


 • Malin at Circo in Helsinki, Finland
  Photo: Checkpoint Helsinki


 • Malin in colaboration with Crow Horwath Malmö

 • Malin hosting the annual Culture Award Gala in Kristianstad
  Photo: Kristina Jungbeck

MAGI FÖR FÖRETAG

Invigning, prisutdelning, bankett eller gala? Vi får ofta frågan om Malin uppträder i andra sammanhang än på teatern – och det gör hon självfallet gärna! Underhållning till banketten eller ett kulturinslag till konferensen? Malin uppträder solo eller tillsammans med sin pianist. Focus ligger på imponerande fingerfärdighetsmagi och prestigelös interaktion med publiken.

 

”Jag vill skriva till dig för att än en gång tacka dig och din pianist för ett fantastiskt framträdande hos oss på E.ON. Det uppskattades oerhört och jag har fått så många positiva kommentarer och mail om föreställningen. Det blev verkligen hel-lyckat! Tusen tack Malin! Kul också att du fick med dig publiken på ett härligt sätt och jag uppskattade också dina aldrig sinande roliga repliker!”
E.ON


 • Malin in colaboration with EFL, Lund
  Photo credit: EFL


 • Malin at Skillinge Theatre
  Photo: Tom Wall


 • Photo: Gunnar Järvstad

KONFERENCIER

Söker du en karismatisk personlighet som kan binda ihop kvällen, presentera talare och hålla i prisutdelningen? Och som dessutom underhåller med imponerande maginummer? Malin åtar sig gärna uppdrag som konferencier och framträder lika bra på svenska som på engelska.

 


 • Malin at Skillinge Theatre
  Photo: Karl Larsson


 • Malin at Skillinge Theatre
  Photo: Karl Larsson


 • Malin at Skillinge Theatre
  Photo: Karl Larsson

MAGI PÅ PRIVATA KALAS

Bröllop, jubileum, 50-årsfest eller sommarkalas? Planerar du en speciell fest där du vill att allt skall fungera utmärkt? Malin kan erbjuda en show som inte kräver en stor scen eller all utrustning som finns på teatern. Malin bidrar också med all erfarenhet hon har samlat på sig under 16 år som professionell artist, små detaljer som gör stor skillnad för att underhållningen skall landa perfekt i en kväll.

 

”Det är spännande, vansinnigt roligt och vemodigt och eftertänksamt – det är, kort sagt, en jäkligt bra show!”
Ystads Allehanda