För Teatrar & Festivaler

Malin har producerat magiföreställningar för teaterscenen sedan 2003. Showerna ”Magic:Unplugged”, ”Minor Miracles” och ”MALIN&ZINK” är kända för sitt konstnärliga uttryck, sin handgjorda magi och en omåttlig mängd av konfetti.


  • MALIN&ZINK at Lund City Theatre
    Photo: Michael Nilsson
  • MALIN&ZINK at Skillinge Theatre
    Photo: Karl Larsson

 

MALIN&ZINK

MALIN & ZINK är duon bakom de sägenomsusade magishowerna på Skillinge Teater. Från den sydtyska glesbygden kommer magikern Markus Zink, han är hjärnan bakom föreställningen “Schrott”, en trolleriföreställning bygd av skrot och cykeldelar, som spelats i Tyskland, Frankrike och Österrike i snart 15 år. Han är känd för sitt obstinata konfettikastande och för att emellanåt trolla helt naken. MALIN&ZINK har jobbar i hop i 11 år. Deras första samarbete mynnade ut i föreställningen “Magi:Unplugged” som spelades 2008 och 2009. Deras andra produktion ‘POP’ spelades på Österlen och i södra Tyskland 2011. MALIN&ZINK är ständigt aktuella med deras turnéshow ”MALIN&ZINK”.
”Jag skrattade så att jag bokstavligt talat grät och det har jag inte gjort sedan förra sommarens show. Boka!”
YA

”Jag trodde att Malin och hennes kompani hade nått galenskapens höjd förra året. Jag hade fel!”
Skånska Dagbladet


  • Minor Miracles at Landskrona Theatre
    Photo: Håkan Persson

 

MINOR MIRACLES

Minor Miracles är en sensationsshow om de små sakerna i livet. En ”Va?! hur är det möjligt?!!”-upplevelse. En hyllning till 200 år av illusioner och dess publik. En föreställning som inte har några lösningar, men beundrar gärna problemen.
”A truly magical and beautiful performance. These two will leave you gasping in awe and in uncontrollable laughter…”
Edinburgh Fringe Festival 2015
Charlie Caper blev ett namn med svenska folket då han vann tv-showen ”Talang”. Vi har även sett honom i tv-programmet ”Helt Magiskt” på SVT.  Charlie Caper har förfinat sin fingerfärdighet genom 4500 shower i 42 länder! Nilsson och Caper har gett 40 publikhyllade shower i Edinburg. Sålde ut på Adelaide Fringe Festival 2016 där shown blev tilldelad priset för ’Bästa Magi’ – på världens näst största scenkonstfestival!
”Outstanding… amazing… superb… should be on TV…”
Edinburgh Fringe Festival 2015