MAGI TILL EVENT

Boka Malin till ditt event.

I en tid då trolleriunderhållning har blivit vanligare på fester och event vill allt fler ha något som är lite annorlunda. Det är här Malin kommer in i bilden!

FÖRETAGSFEST

Konferens – Bankett – Företagsfest
Underhållning till banketten eller ett kulturinslag till konferensen? Malin uppträder solo eller tillsammans med sin pianist. Focus ligger på imponerande fingerfärdighetsmagi och prestigelös interaktion med publiken.


Jag vill skriva till dig för att än en gång tacka dig och din pianist för ett fantastiskt framträdande hos oss på E.ON. Det uppskattades oerhört och jag har fått så många positiva kommentarer och mail om föreställningen. Det blev verkligen hel-lyckat!
Tusen tack Malin! Kul också att du fick med dig publiken på ett härligt sätt och jag uppskattade också dina aldrig sinande roliga repliker!”
E.ON

Stora Styrelsedagen, foto av Roger Nellsjö

KONFERENCIER

Gala – Prisutdelning – Invigning
Söker du en karismatisk personlighet som kan binda ihop kvällen, presentera talare och hålla i prisutdelningen? Och som dessutom underhåller med imponerande maginummer?

Malin åtar sig uppdrag som konferencier och framträder lika bra på svenska som på engelska.


”Hej Malin! Tack för en magisk kväll ! Du var helt enkelt fantastisk och jag hörde efteråt att din close up performance varit kvällens höjdpunkt!
Det har dessutom varit en bra och betryggande dialog hela vägen fram till igår och jag kommer varmt och glatt att rekommendera dig när tillfälle ges. Jag hoppas verkligen att våra vägar möts igen.”
TePe


”Hej Malin!
I lördags skrattade jag så att jag grät för första gången på länge.
Jag förstår ju att du är hjärnan (och hjärtat) bakom denna fullkomligt lyyyyysande varité och vill bara just nu tacka för denna totalt briljanta, excellenta och fantastiska föreställning! Geniala akter! Briljant publikkontakt!”

Skillnad AB

Foto Lars Brundin

PRIVATA KALAS

Bröllop – Jubileum – En Helt Vanlig Fest
Malin anpassar sin föreställning så att den passar lokalen och kan erbjuda en föreställning som inte kräver stor scen eller all utrustning som finns på en teater.

Malin bidrar också med all erfarenhet hon har samlat på sig under sina 19 år som professionell artist, små detaljer som gör stor skillnad för att underhållningen skall landa perfekt i programmet.

Foto Tom Wall

”Det är spännande, vansinnigt roligt och vemodigt och eftertänksamt – det är, kort sagt, en jäkligt bra show!”
Ystads Allehanda