SAGT&GJORT

Recensioner

”Går inte att beskriva, måste upplevas!”
Ystads Allehanda

”…the whole audience is blown away …extreme level of talent.”
The Fourth Wall, Australia

”Det är hejdlöst. Och underbart”
Sydsvenska Dagbladet

”Malin Nilsson kan trolla – på riktigt”
SKD

”När London Calling med Clash dånar i högtalarna i finalen av Malin&Zinks magiska trollerishow, tänker jag: Det här är bra, alldeles otroligt bra.”
YA

”Tempot är en tegelsten på gaspedalen och bromsen utslängd genom sidorutan, publiken dras upp på scenen i ett vansinnigt fakirnummer.”
Sydsvenskan


Klienter


Malin, jag vill skriva till dig för att än en gång tacka dig och din pianist för ett fantastiskt framträdande hos oss på E.ON. Det uppskattades oerhört och jag har fått så många positiva kommentarer och mail om föreställningen. Det blev verkligen hel-lyckat! 
Tusen tack Malin! Kul också att du fick med dig publiken på ett härligt sätt och jag uppskattade också dina aldrig sinande roliga repliker!”
E.ON


”Hej Malin! I lördags skrattade jag så att jag grät första gången på länge.
Jag förstår ju att du är hjärnan (och hjärtat) bakom denna fullkomligt lyyyyysande varité och vill bara just nu tacka för denna totalt briljanta, excellenta och fantastiska föreställning! Geniala akter! Briljant publikkontakt!”

Skillnad AB


”Hej Malin! Tack för en magisk kväll ! Du var helt enkelt fantastisk och jag hörde efteråt att din close up performance varit kvällens höjdpunkt!
Det har dessutom varit en bra och betryggande dialog hela vägen fram till igår och jag kommer varmt och glatt att rekommendera dig när tillfälle ges.” 
TePe