OM

20 år som professionell magiker.

Malin har arbetat professionellt som magiker i 20 år. Hon är tredje generationens trollkarl och växte upp på en liten teater på Österlen, Skillinge Teater. Dit återvänder hon varje sommar för att ha premiär på sina nya shower.

Malin har förfinat sin fingerfärdighet genom tusentals föreställningar. Arbetat internationellt sedan 2006 och bland annat gjort entré på Kristallpalatset i Leipzig 197 gånger.

Malin har en brinnande passion för att skapa originella trolleritrick och unika liveshower. Hon är känd för att jonglera med sin höga hatt, för sin imponerande fingerfärdighet och för ett jordnära sätt att framföra magi på.


”Hennes teknik är lysande och scennärvaron fullständigt självklar. Det är hejdlöst. Och underbart.”
Sydsvenskan Kultur


Samarbeten

Malin har samarbetat med Drottningholms Slottsteater, till vilken hon gjorde föreställningen Le Petit Spectacle Magique, som hon framförde tillsammans med den enastående operaorkestern.

Malin har gett en master class i magi till Den Danske Scenekunst Skole, universitetet i Köpenhamn, 2017-2018.

Tillsammans med Victoria Teatern i Malmö ger Malin en årligen återkommande varieté, Varieté Victoria. Ett glittrigt spektakel med internationella världsartister!

Som magikonsult har Malin samarbetat med bland annat Malmö Opera, Operan i Köpenhamn och Malmö Stadsteater. Hon har lärt skådespelare trolla, uppfunnit sceneffekter till pjäser och fått människor till att bokstavligen ”gå upp i rök”.


”Den här föreställningen har egentligen bara ett fel, den spelas för få gånger!”
Robert Dalström, YA


Malin har vunnit en rad tjusiga priser.

Malin är den enda kvinnan någonsin att vinna mästartiteln vid de Svenska Mästerskapen i Magi. Hon har också vunnit titeln Nordisk Mästare, även detta, som den enda kvinnan i historien.

Malin har erhållit TRUXA priset, kommit trea i världsmästerskapen i Street Magic och erhållit priset för Best Magic på Fringe Festivalen i Adelaide, Australien – världens näst största scenkonstfestival!

Malin har en brinnande passion för trolleri och siktar på att göra varje framträdande unikt för dig i publiken!